İSTANBUL / FATİH - Çapa Fen Lisesi

Haz

İstanbul Bilim Olimpiyatlarında okulumuz Çapa Fen Lisesi öğrencilerinden Zeynep Sert gümüş madalya, Alper Kaan Türkmen ise bronz madalya kazanmıştır.

Çapa Fen Lisesi sınav takvimi yayınlandı.

Tüm öğrencilerimizin 1. dilekçeyi doldurup göndermesi gerekmektedir.

Bulunduğu ilde sınava katılacak olan öğrenciler ise her iki dilekçeyi de doldurup göndermeleri gerekmektedir.

İOKBS ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Şbt

2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönemine ait sınavların takvimi açıklandı.

Şbt

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı başvuruları alınmaya başladı. Son başvuru tarihi 26 Şubat 2021'dir.

Şbt

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer okulumuzu ziyaret etti.

Kas

23 Kasım 2020 tarihinden itibaren geçerli Çapa Fen Lisesi Uzaktan Eğitim Canlı Ders programı açıklandı.

Kas

Çapa Fen Lisesi 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 1. Yazılı Sınavları takvimi açıklandı.

Ekm

12 Ekim 2020 tarihinden itibaren geçerli Çapa Fen Lisesi Yüz Yüze Eğitim ve Uzaktan Eğitim Canlı Ders programı açıklandı.

Eyl

28 Eylül 2020 tarihinden itibaren geçerli Çapa Fen Lisesi Canlı Ders programı açıklandı.

Eyl

Okul-Aile Birliği Başkanı'mız Mehmet Akif Terzi vefat etmiştir.

Çapa İstanbul Okumaları Kulübü, tarihi semt Balat'a gezi düzenledi.