İSTANBUL / FATİH - Çapa Fen Lisesi

2023 YKS Derecelerimiz

Çapa 175

Adeta hayatın sıkıntıları üzerinden silindir gibi geçti. Geldiklerinin 3. Haftasında depremle karşılaştı. Kız yurdunun hasar görmesinden sonra bir anda 13 kız evladımız nakil almak zorunda kaldı. Eğitim öğretim hayatına başlamıştık ki Çapa'nın tarih kokan havasını solumaya izin vermeyecek gibi pandemi süreci başladı. Siyah camın arkasında geçen 1,5 yıl. Okullar açılacak mı sorusu gölgesinde eğitim öğretim hayati başladı. Bazen maskeli , bazen mesafeli şekilde başlayan eğitim süreci tam rayına oturdu derken ülkemizi derinden yaralayan 6 Şubat depremi oldu. Gerek pandemi gerekse depremler le dolu bir eğitim dönemi sonunda sınava girdi 175. Dönem öğrencilerimiz. Herşeye rağmen öğrencilerimizi en zor sınavlara hazırladık. Fakat pandemi sürecinde olduğu gibi deprem sürecinde de belirleyici konuların olduğu 2. Dönem konuları çıkartıldı. Bundan sadece biz değil bizimle aynı kulvarda olan okulların öğrencileri de olumsuz etkilendi. Sınavın belirleyici olma özelliği zayıfladı. Bütün bu olumsuzluklara rağmen başarı tablosunun oluşmasında emeği geçen başta öğrencilerimiz olmak üzere, velilerimizi, öğretmenlerimizi, idareci arkadaşlarımızı ve tüm Çapa ailesini tebrik ederiz.

ÇAPA FEN LİSESİ

Yayın: 25.07.2023 - Güncelleme: 25.07.2023 11:51 - Görüntülenme: 5301